KLEJ ZA IZJEDNAČENJE: Ratnici uzvratili udarac Lejkersima (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2023, 08:57

KLEJ ZA IZJEDNAČENJE: Ratnici uzvratili udarac Lejkersima (VIDEO)

Serija se seli u Los Anđeles.

Golden Stejt Voriorsi uspeloi su da uzvrate Los Anđeles Lejkkersima za poraz u prvom meču polufinala Zapadne konferecnije pošto su noćas stigli do pobede 127:100 i izjednačili u seriji nas 1:1.

Lejkersi su uspeli da dobiju prvu četvrtinu u San Francusku, ali je u drugoj i trećoj usledila prava kaznena ekspedicija Ratnika koji su te dve četvrtine dobili sa kombinovanom razlikom od 37 poena viša i tako su rešili meč pred ulazak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u poslednji čevrtniu koja je praktično bila fomralnost.

Klej Tomspo je sa 30 poena predvodio Ratnike uz sjajan šut za tri poena pošto je pogodio osam iz 11 pokušaja, dok je 20 dodao Stef Kari. Lejkerse je predvodio Lebron Džejms sa 23 3poena, dok je dva manje postigao Roj Hačimura.

Pogledajte kako izgleda Maria, ćerka Pepa Gvardiole

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.