KLADIONICE NEMAJU DILEMU: Real pobeđuje u Beogradu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2023, 09:15

KLADIONICE NEMAJU DILEMU: Real pobeđuje u Beogradu!

Crno-beli oslabljeni.

Košarkaši Partizana sa velikih 2:0 su se vratili iz Madrida i imaju dve meč lopte da u Beogradu završe seriju protiv Reala i plasiraju na fajnal for u Kaunasu.

Međutim, drugi meč ove serije obeležila je već dobro poznata tuča zbog koje je Evroliga podelila i sankcije. Matijas Lesor će tako propustiti treći meč ove serije, a Kevin Panter treći i četvrti u Partizanu. Sa druge strane, Real će ostati bez Geršona Jabuselea >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na pet mečeva i Gabrijela Deka na narednom.

Povreda Dante Egzuma posle divljačkog nasrtaja Geršona Jebuselea stvara još veće glavobolje Željku Obradovića koji će na utakmici utorak morati da nađe alternative za čak tri igrača startne petorke.

Gotovo da nema neke razlike, pa se pobeda Partizana ceni sa kvotom 2,70, dok biste trijumf Reala mogli da naplatite kvotom 1,50. U domaćim kladionicama se nešto više veruje crno-belima, pa je tamo kvota na Željkove momke oko 2,50, dok je na Kraljevski klub oko 1,55.

U procentima, šansa za Partizanovu pobedu je 37%, dok je za trijumf Reala 63%. Posle dve jako efikasne utakmice u Madridu, sada se očekuje nešto tvrđa, upravo zbog brojnih odsustava, pa je tako granica za poene postavljena na 165,5 poena.

Sve će to naravno pasti u vodu kada Partizan i Real budu izašli u grotlo "Štark Arene", gde se očekuje novo obaranje rekorda po broju navijača, a karte su već uveliko rasprodate.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.