KK: Ronaldo u istoriji, Portugal u polufinalu

Izvor: N1 televizija, 24.Jun.2017, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KK: Ronaldo u istoriji, Portugal u polufinalu

Pobedom nad Novim Zelandom (4:0) selekcija Portugala kao prvoplasirana iz grupe A plasirala se u polufinale Kupa Konfederacija.

Trijumf evropskih šampiona nije doveden u pitanje nijednog trenutka. Od starta je ekipa Fernanda Santoša nametnula svoj ritam i već posle 37 minuta pobednik je bio rešen.

Portugal je u vođstvo doveo Kristijano Ronaldo iz jedanaesterca u 33. minutu. Najboljem igraču sveta to je bio 60. pogodak za reprezentaciju u takmičarskim mečevima >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << čime je postao ubedljivo najbolji u toj kategoriji od svih evropskih igrača.

Cristiano Ronaldo has now scored 60 competitive international goals; more than any other European player in history.

Modern legend. pic.twitter.com/eUOWy3RDat

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.