KK: Policija protiv polufinala

Izvor: B92, 26.Jun.2013, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KK: Policija protiv polufinala

Brazilska policija pozvala je organizatore Kupa Konfederacija da otkaže polufinalne mečeve koji su planirani za naredna dva dana, zbog sve većih demonstracija.

Nezadovoljni velikim trošenjem novca države na organizaciju KK i Mundijala 2014. u vreme finainskije krize, stotine hiljada Brazilaca protestuje već danima.

Za sredu i četvrtak, kada su na program polufinalne utakmice KK, najavljeni su novi protesti, pa policija iz bezbednosnih razloga predlaže da se utakmice otkažu.

U sredu u Belo Horizonteu planiran je duel Brazila i Urugvaja, a dan kasnije u Fortalezi evropski derbi između Španije i Italije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KK: Policija protiv polufinala

Izvor: B92, 26.Jun.2013

Brazilska policija pozvala je organizatore Kupa Konfederacija da otkaže polufinalne mečeve koji su planirani za naredna dva dana, zbog sve većih demonstracija...Nezadovoljni velikim trošenjem novca države na organizaciju KK i Mundijala 2014. u vreme finainskije krize, stotine hiljada Brazilaca protestuje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.