KK Partizan poslao pismo Evoligi za pomoć žrtvama poplava

Izvor: Press, 21.Maj.2014, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KK Partizan poslao pismo Evoligi za pomoć žrtvama poplava

"Partizan, kao klub koji ima veliki ugled u Evropi želi da naše košarkaške prijatelje obavesti o stanju u našoj zemlji. Najveće poplave u istoriji Srbije ugrozile su živote mnogih ljudi, nanele nezapamćenu materijalnu štetu i razorile sela i gradove. Partizan je uputio pismo na adresu Evrolige, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << FIBA i svih evroligaških klubova u kojem ih poziva da svojim uticajem prošire vest o velikoj tragediji koja se desila i uključe se u pomoć ugroženim područjima", navedeno je na sajtu crno-belih.
Klub iz Humske će i u narednim danima raditi na kontaktiranju svih klubova, liga, pojedinaca iz košarkaškog sveta i u ime građana Srbije tražiti svaki vid pomoći.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KK Partizan poslao pismo Evroligi za pomoć žrtvama poplava

Izvor: Press, 21.Maj.2014

"Partizan, kao klub koji ima veliki ugled u Evropi želi da naše košarkaške prijatelje obavesti o stanju u našoj zemlji. Najveće poplave u istoriji Srbije ugrozile su živote mnogih ljudi, nanele nezapamćenu materijalnu štetu i razorile sela i gradove. Partizan je uputio pismo na adresu Evrolige,...

Nastavak na Press...

APEL PARTIZANA: Crno-beli traže pomoć od Evolige i FIBA

Izvor: Kurir, 21.Maj.2014

Partizan je uputio pismo na adresu Evrolige, FIBA i svih evroligaških klubova u kojem ih poziva da pomognu ugroženim područjima..BEOGRAD - Koškarkaški klub Partizan poslao je pismo Evroligi, Svetskoj košarkaškoj federaciji (FIBA) i svim evroligaškim klubovima u kome apeluje da pomognu žrtvama...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.