KK: Partizan Si&Si dva puta gost

Izvor: B92, 09.Nov.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KK: Partizan Si&Si dva puta gost



Rukometni klub Partizan Si&Si odigraće u subotu i nedelju obe utakmice trećeg kola Kupa Kupova sa Vakerom u Švajcarskoj.

Trener 'crno-belih' Nikola Jevremović istakao je da će njegova ekipa u Švajcarskoj imati podršku navijača, kao da igra kod kuće, ali i korektno sudjenje.

"U ovom trenutku nemamo podrobnije informacije o protivniku. Od danas pa do utakmice u subotu analiziraćemo Švajcarce. Daćemo sve od sebe da prodjemo u naredno kolo", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Jevremović na konferenciji za novinare.

Jedan od najboljih igrača Partizan Si end Si Predrag Vujadinović smatra da to što njegov tim igra u gostima nije razlog da se sve šanse prepuste Vakeru.

"Na nama je da pokažemo našu snagu i da se potrudimo da što bolje prodjemo u Švajcarskoj", rekao je Vujadinović.

Vaker trenutno zauzima prvo mesto u švajcarskom šampionatu, a u prošlom kolu Kupa kupova eliminisao je slovenačko Velenje.

U Partizanu Si&Si odlučili su da obe utakmice odigraju u gostima, zbog finansijskih i organizacionih razloga, ali i zbog poziva kluba iseljenika koji ih je i prošle sezone podržao kada su igrali u Švajcarskoj.

'Crno-beli' u petak putuju u Tun. Prvu utakmicu igraju u subotu u 17.30, a drugu u nedelju u 16.30.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.