KK Partizan: Počinje prodaja sezonskih karata

Izvor: Mondo, 17.Sep.2014, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KK Partizan: Počinje prodaja sezonskih karata

Crno-beli saopštili da će u četvrtak početi da prodaju ulaznice za mečeve u predstojećoj sezoni.

Foto: ilustracija KK Partizan

Partizan će prodaju sezonskih ulaznica započeti u četvrtak od 15 do 19 časova na biletarnici južne tribine stadiona u Humskoj i tada će biti u prodaji samo karte za parter i tribine.

Od petka, svakog radnog dana od 10 do 15 časova na stadionu Partizana će se prodavati sezonske ulaznice za tribine i parter, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dok će se karte za lože prodavati isključivo u prostorijama košarkaškog kluba, od 10 do 15 časova u kancelariji 218.

Sezonska ulaznica za tribine košta 9.500 dinara, za parter 14.000 dinara, za plavu ložu "A" 23.500 dinara, a za plavu ložu "B" 29.500 dinara. Navijači koji žele da gledaju utakmice iz bele lože za ulaznice će morati da izdvoje 45.000 dinara, dok VIP loža staje 53.000 dinara.

Jedna osoba će moći da kupi najviše sedam sezonskih ulaznica.

Kao i svake godine, godišnje ulaznice važiće za sva takmičenja u kojima igra Partizan kao domaćin u Evrokupu, ABA ligi i Superligi Srbije.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

KK Partizan: Sezonske karte od četvrtka

Izvor: Vesti-online.com, 17.Sep.2014

Prodaja sezonskih karata 2014/2015 počinje u četvrtak, 18. septembra od 15 do 19 časova na biletarnici južne tribine stadiona Partizan. Tog dana u prodaji će biti samo ulaznice za parter i tribine. ..Ponovo šesti igrač: Grobari.. ..Svakog radnog dana od 10 do 15 časova na istom mestu svi zainteresovani...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.