KK Mega Leks potpisao ugovor sa Sensation-om!

Izvor: Prva.rs, 28.Apr.2016, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KK Mega Leks potpisao ugovor sa Sensation-om!

Osvežavajuće piće Sensation bogato mineralima, smanjene energetske vrednosti i bez veštačkih zaslađivača i boja, sa prirodnom aromom limete i kiwana, od sada postaje puna podrška  KK Mega Leks, njihovim sjajnim igračima i članovima kluba.
Uz malo kalorija i sa prirodnim sastojcima SENSATION je postao hit i svrstao se među najtraženija gazirana pića. Od sada će Sensation razbijati monotoniju i pružati punu podršku košarkašima Mega Leksa. Senzacionalni Mega Leks ima senzacionalnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << publiku, koja u novoj sezoni može da očekuje brojna iznenađenja od  Mega Leksa i Sensation-a.
Dođite da zajedno navijamo i razbijamo monotoniju uz pomoć snažne ekipe i krilatog zmaja!

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Mega dobila novog sponzora

Izvor: B92, 28.Apr.2016

Predstavnici kompanije Sensation i Mega Leksa potpisali su ugovor o saradnji, pa će Sensation u naredne dve godine biti zvanično piće KK Mega Leks...“Nova amajlija na prepoznatljivim dresovima Mege naredne dve sezone biće moćni, senzacionalni zmaj, kao simbol sreće, nepresušne energije, veštine...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.