KILIJAN MBAPE DOBIJA PREKO 100 MILIONA: Francuz potpisuje već sledeće nedelje

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2022, 10:34

KILIJAN MBAPE DOBIJA PREKO 100 MILIONA: Francuz potpisuje već sledeće nedelje

Ugovor mu ističe na kraju sezone.

Francuski fudbaler Kilijan Mbape  je postigao dva gola za PSŽ u dvomeču protiv Reala u okviru osmine finala Lige šampiona, a španski mediji tvrde da je tim iz Madrida nakon što ih je izbacio uspeo da im ukrade i najveću zvezdu. Po pisanju "Marke", španski velikan će već tokom sledeće nedelje završiti posao oko francuskog napadača.

Španski mediji prišuu da će plata mladog napadača biti oko 25 miliona evra, a da će za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potpis dobiti još 80 miliona evra čim stavi paraf na ugovor.

Tvrde da će se to desiti već sledeće nedelje, ali Španci kažu da Mbape neće biti predstavljen kao igrač Reala pre kraja sezone.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.