KIJELINI NAJAVIO KRAJ: Legendarni Italijan odigrao možda i poslednju utakmicu u karijeri!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2023, 17:55

KIJELINI NAJAVIO KRAJ: Legendarni Italijan odigrao možda i poslednju utakmicu u karijeri!

Vreme je da se okače kopačke...

Legendarni italijanski fudbaler Đorđo Kjelini nalazi se na kraju karijere. Njegov Los Anđelesa, za koji je nastupao dve poslednje godine, izgubio od Kolumbusa u finalu 2:1. Kako stoje stvari, ovo je možda bila poslednja utakmica za legendardng defanzivca.

- Bilo je ovo prelepo putovanje. Rekoh i juče, jedan od dva tima je morao da izgubi. Što se tiče mene, možda mi je bila i poslednja utakmica. Bio sam veoma fokusiran. Sada imam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potrebu da uživam sa porodicom, da se vratim u Italiju i da donesem konačnu odluku. Ne želim da donesem odluku posle koje ću se predomisliti - rekao je Đorđo Kjelini posle meča..

On je započeo u Livornu, potom je prešao u Fiorentinu, a 2005. stigao je Juventus u kojem je proveo dugih 17 godina.

Za Staru damu je odigrao preko 500 utakmica i osvojio je 20 trofeja.

Od reprezentacije se oprostio 2021. godine osvajanjem Evropskog prvenstva, kao jedan od najboljih igrača turnira.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.