KERKEZ: Tvente je drugi nivo, ali nije sve izgubljeno

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2022, 10:51

KERKEZ: Tvente je drugi nivo, ali nije sve izgubljeno

Strateg srpskog tima jasan.

Trener fudbalera Čukaričkog Dušan Kerkez izjavio je da su njegovi izabranici olako primali golove u porazu od Tventea u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Holanđani su na stadionu Partizana u Humskoj slavili sa 3:1 i stekli veliku prednost pred revanš 11. avgusta u Enshedeu.

- Ovo je drugi nivo, ali nije sve izgubljeno. Primili smo naivne golove. Gubili smo strpljenje, lako smo gubili lopte u prvom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poluvremenu. Protiv ovakvih timova moraš da igraš, ne možeš da iz drugog pasa gubiš loptu. Tu se gubila sigurnost, uvlačio se strah... Ima i do toga što neki naši igrači još uvek nisu potpuno spremni. Imamo širok roster, ali treba još vremena pojedinim fudbalerima da uđu u ritam - izjavio je Kerkez za RTS.

Strateg "brđana" poručio je da se nada boljem izdanju svoje ekipe u Holandiji.

- U drugom poluvremenu smo pokazali kvalitet. Šteta što nismo iskoristili šanse, mogli smo bolje. Sledi još jedan meč u Holandiji, nikad se ne zna. Možda nam se tamo vrati za neke propuštene prilike u prvom meču - izjavio je Kerkez.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.