KENGURI NEPORAŽENI: Australija savladala Nemačku i plasirala se u ČETVRTFINALE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2021, 13:12

KENGURI NEPORAŽENI: Australija savladala Nemačku i plasirala se u ČETVRTFINALE!

Sjajan rezultat.

Reprezentacija Australije uspela je da se plasirala u četvrtfinale Olimpijskih igara pošto je savladala selekciju Nemačke u grupnoj fazi turnira 89:76 i tako se kao neporažena direktno izborila za plasman u narednu fazu.

Kenguri su vodili tokom većeg dela meča, Nemci su se držali u prvom poluvremenu, u trećoj četvrtini uspeli da izjednače na 50:50, ali to je bilo sve što su mogli do kraja.

Australijance je do pobede predvodio Peti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mils sa 24 poena, uz šest asisencija a pratio ga je Džok Lendejl koji je ubacio 18 poena, tekođe je dvocifren bio i Nik Kej sa 16 poena.

U nemačkom sastavu najbolji je bio Andreas Obst sa 17 poena, dok su po 11 ubacili Nils Gifaj i Johanes Timan.

Australija ide dalje sa prve pozicije na tabeli i jedina je neporažena ekipa (3-0).

Italija ima 2-1 na drugom mestu, a Nemačka će svoju šansu za plasman u narednu fazu juriti dalje sa treće pozicije.

Razgoropadila se Zvezda u revanšu protiv Kairata (5:0), i puna samopouzdanja ide danas (18.55) u Suboticu, gde je čeka meč sa Spartakom. Kvota na dvojku je 1,30, a na kombinazziju 2&3+ 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Spartak - Zvezda.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Karolina Muhova češka teniserka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.