KEJN SASVIM PRORADIO: Sa dva gola doneo trijumf Bajernu, a upisao se i Dion Drena Beljo (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Avg.2023, 19:44

KEJN SASVIM PRORADIO: Sa dva gola doneo trijumf Bajernu, a upisao se i Dion Drena Beljo (VIDEO)

Hrvat zanimljivog imena samo ublažio poraz.

Fudbaleri Bajerna opravdali su ulogu velikog favorita i u drugom kolu Bundeslige na "Alijanc areni" pobedili su ekipu Augsburga rezultatom 3:1.

Bavarci su posle silovitnog strata sezone i trijumfa na gostovanju Verderu (0:4) zabeležili i drugu pobedu i sa Union Berlinom, Bajerom, Volfsburgom i Frajburgom dele prvu poziciju sa maksimalnih šest bodova.

Ekipa Tomasa Tuhela nije oduševila, pogotovo nije blistala u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvom poluvremenu, iako je na odmor otišla sa dva gola razlike.

Domaći su poveli uz mnogo sreće, autogolom Feliksa Udokaija u 32. minutu, a osam minuta kasnije Hari Kejn je sa bele tačke postigao ukupno drugi pogodak u prvenstvu Nemačke (VIDEO).

Bajern je u nastavku utakmice dominirao, ali je još samo jednom, ponovo preko Kejna matirao protivničkog golmana Fina Damena. Kapiten engleske reprezentacije sjajno je reagovao i preciznim udarcem povisio na 3:0 (VIDEO).

Mogao je domaći tim i do ubedljivije pobede, a Kejn do het-trika, ali mreža Augzburga je mirovala.

Na drugoj strani počasni gol za goste postigao je hrvatski internacionalac Dion Drena Beljo u 86. minutu (VIDEO).

Bavarci u sledećem kolu gostuju u Menhengladbahu, a Augsburg dočekuje Bohum.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.