KECMANOVIĆ IZGUBIO I DRUGO FINALE DANAS: Ovog puta nije sam

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 22:25

KECMANOVIĆ IZGUBIO I DRUGO FINALE DANAS: Ovog puta nije sam

Neće, pa neće.

Srpski teniseri Miomir Kecmanović i Nikola Ćaćić nisu uspeli da osvoje ATP turnir u Eštorilu u konkurenciji dublova. Oni su u finalu u portugalskom gradu poraženi od Belgijanaca Sandera Žila i Jorana Fligena – 2:0 (6:3, 6:4). Meč je trajao 60 minuta.

Srpski teniseri su poveli 2:1 u prvom setu, ali su Belgijanci serijom od 5:1 osvojili ovaj deo meča rezultatom 6:3.

U drugom setu igralo se gem za gem, ali su Belgijanci prvi stigli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do brejka u sedmom gemu. Žil i Fligen su zatim zadržali dva gema prednosti i zasluženo su stigli do pobede.

Kecmanović ranije tokom dana nije uspeo da osvoji titulu u singl konkurenciji, pošto je u finalu turnira u Eštorilu poražen od Norvežanina Kaspera Ruda 6:2, 7:6 (7:3).

ATP turnir u Eštorilu igra se za nagradni fond od 562.815 evra.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.