KD: Igrači moraju da se opamete

Izvor: B92, 02.Apr.2012, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KD: "Igrači moraju da se opamete"

Menadžer Liverpula Keni Dalgliš rekao je da njegovi igrači moraju da se "dozovu pameti" i prestanu da se samosažaljevaju zbog loših rezultata u Premijer ligi.

Liverpul je u nedelju izgubio na gostovanju Njukaslu sa 2:0 i pao na osmo mestu na tabeli.

"Ekipa mora da bude jedinstvena. Verujem da će tako i biti, jer su momci uporni i znam da žele da uspeju. Moraju da veruju u ono što rade. Potrebno je da ostavimo po strani sve frustracije i nezadovoljstvo", kazao je Dalgliš >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << engleskim medijima.

"Crveni" su ranije ove sezone osvojili trofej u Liga kupu, ali su sada zabeležili tri uzastopna poraza u Premijer ligi. Dalgliš na naredne tri utakmice neće moći da računa na golmana Pepea Rejnu, koji je protiv Njukasla zaradio crveni karton

Ekipu sa Enfilda sledeće nedelje očekuje polufinale FA kupa protiv gradskog rivala Evertona.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Igrači moraju da se "dozovu pameti"

Izvor: RTS, 02.Apr.2012

Menadžer fudbalera Liverpula Keni Dalgliš rekao je da njegovi igrači moraju da se "dozovu pameti" i prestanu da se samosažaljevaju zbog loših rezultata u Premijer ligi..."Ekipa mora da bude jedinstvena. Verujem da će tako i biti, jer su momci uporni i znam da žele da uspeju. Moraju da veruju u...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.