”KAZNIĆE ME AKO KAŽEM”: Murinjo bez dlake na jeziku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2023, 17:08

”KAZNIĆE ME AKO KAŽEM”: Murinjo bez dlake na jeziku!

Rizikuje novu kaznu...

Trener Rome Žoze Murinjo dobio je zabranu da vodi četiri evropske utakmice zbog komentarisanja suđenja u prošlosezonskom finalu Lige Evrope između Rome i Sevilje i nikako ne može da se pomiri sa tim kako je engleski arbitar Entoni Tejlor vodio meč.

Roma je u Budimpeši poražena od Sevilje nakon penal-serije, a to je trofejnom Portugalcu bio prvi poraz u karijeri u evropskim finalima.

Radeći presek karijere u evropskim takmičenjima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Rominoj televiziji, Murinjo je gledao fotografije i komentarisao ih.

Na jednoj od njih je u društvu Pepa Gvardiole i Zlatana Ibrahimovića dok je vodio Inter, a ova dvojica sarađivala u Barseloni.

- Tu se igraju razne misaone igrice - rekao je Murinjo.

Za osvojene trofeje je rekao da su "čista radost", a kada je ugledao fotografiju sa finala Roma – Sevilja, kazao je:

- Ako kažem šta mislim, zabraniće mi da vodim ekipu 10 mečeva - zaključio je Murinjo, koji je očigledno još uvek besan zbog duela koji se igrao 31. maja ove godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.