KAZAHSTANCI NISU KLONULI DUHOM: Novak je takođe čovek, nekada gubi mečeve

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2021, 10:13

KAZAHSTANCI NISU KLONULI DUHOM: Novak je takođe čovek, nekada gubi mečeve

Duel četvrfinala.

Dejvis kup reprezentacija Kazahstana se kao prvoplasiran u grupi plasirala se u četvrtfinale i sada ih očekuje dule sa Srbijom, gde su po svim procenama autsajderi, ali oni tako ne misle.

- Zasad igramo na visokom nivou u Dejvis kupu. Ne pripremam se da igram sa svetskim brojem jedan, već se mi pripremamo za okršaj sa Srbijom. Mi smo tim, potrebna su nam dva boda, nije važno ko ih donese - istakao je Bublik.

Jurij Šćukin, selektor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kazahstanaca, veruje u svoje momke, pa i u to da Bublik može da iznenadi.

- Novak je takođe čovek, nekada gubi mečeve. Postoje neke situacije koje mu se ne dopadaju. Probaćemo da damo neke dobre savete Saši - kazao je Šćukin.

Mihail Kukuškin, uskoro puni 34 godine, i prvi meč, a još se ne zna da li će mu rival biti Krajinović, Lajović ili Kecmanović.

- Šesti put smo u četvrtfinalu Dejvis kupa, a nikada ranije nismo stigli do polufinala. Protivnik je vrlo težak. Nadamo se da ćemo uspeti da ostvarimo nemoguće i da prođemo dalje. Daćemo sve od sebe - rekao je Kukuškin.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.