KATASTROFA: Ništa od NASTAVKA Premijer lige!? Broj zaraženih od KORONE sve veći

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2020, 09:10

KATASTROFA: Ništa od NASTAVKA Premijer lige!? Broj zaraženih od KORONE sve veći

Urađena nova testiranja u najjačoj ligi na svetu.

Broj osoba pozitivnih na koronavirus u Premijer ligi popeo se na osam. U toku ove nedelje je testirano još 996 ljudi (fudbaleri i članovi stručnog štaba), a kod dvoje je otkriveno da su zaraženi.

Prema pravilima, oni će morati da provedu sedam dana u izolaciji. Ne navodi se iz kojih klubova su zaraženi. U prethodnim testiranjima utvrđeno je da su u Votfordu zaražena dva člana stručnog štaba i fudbaler Adrijan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Marijapa.

De Premier League heeft een fors probleem: spelers doodsbang voor corona https://t.co/vQxMgOfzIf #telegraafpremium via @Telegraaf maar goed dat ze geen “echt”werk hebben die huilebalken!!!!!

— M vd Meer (@mikeenchris) May 24, 2020

Fudbaleri u Engleskoj su se vratili treninzima, ali samo pojedinačnim. Pretpostavlja se da bi Prermijer liga mogla da se nastavi 12. juna, ali to još nije zvanično.

Premijer liga je prekinuta polovinom marta, a do kraja sezone je ostalo da se odigra još devet kola. Na tabeli vodi Liverpul sa 82 boda, a drugoplasirani je Mančester siti sa 57 i utakmicom manje. Timu sa Enfilda su dovoljne dve pobede kako bi osvojio titulu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.