KATALONCI IZGUBILI BITKU SA REALOM: Barselona se okrenula talentu iz Nemačke (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2022, 18:21

KATALONCI IZGUBILI BITKU SA REALOM: Barselona se okrenula talentu iz Nemačke (FOTO)

Mogli bi da ga dovedu bez obeštećenja.

Čelnici Barselone zainteresovani su za fudbalera Borusije iz Dortmunda i nemačkog reprezentativca, 18-godišnjeg Jusufa Mukoka, prenose španski mediji. Barselona je, prema pisanju medija, izgubila trku sa Realom oko mladog fudbalera Palmeirasa Endrika, koji je dogovorio prelazak u Real za više od 60 miliona evra.

Skauti katalonskog kluba su se odlučili za Mukoku, koji je rođen u Kamerunu, ali je prošao sve nemačke selekcije. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << On je bio u timu nemačke reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Kamerunu, a igrao je kratko u duelu sa Japanom.

O Barcelona analisa a contratação de Youssoufa Moukoko, do Borussia Dortmund, segundo o @sport.

O atacante de apenas 18 anos marcou seis gols e deu quatro assistências essa temporada, e tem contrato até junho de 2023. pic.twitter.com/wXty3AZh9z

— Canal Barça (@CanalBarcaBR) December 8, 2022

Mukoko (18) je za prvi tim Borusije odigrao 59 utakmica i postigao je 11 golova, a fudbalski stručnjaci smatraju da će biti jedan od najboljih napadača u Evropi. On ima ugovor sa Borusijom do kraja sezone, a ako odbije produženje saradnje sa klubom iz Dortmunda, stići će u Barselonu bez obeštećenja.  Transfermarkt njegovu vrednost procenjuje na 15 miliona evra.

NE PROPUSTITE! Sve vesti o Mundijalu u Kataru pročitajte OVDE.

Pogledajte kako izgleda Ivana Jeločnik, simpatija Ognjena Vranješa
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Barselona spremila odgovor Realu za Endrika

Izvor: B92, 08.Dec.2022

Čelnici Barselone zainteresovani su za fudbalera Borusije iz Dortmunda i nemačkog reprezentativca, 18-godišnjeg Jusufa Mukoka, prenose španski mediji...Barselona je, prema pisanju medija, izgubila trku sa Realom oko mladog fudbalera Palmeirasa Endrika, koji je dogovorio prelazak u Real za više od...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.