KASTILJO VEĆ ZAPALIO GROBARE: Sve smo bliži šampionskoj tituli

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 12:14

KASTILJO VEĆ ZAPALIO GROBARE: Sve smo bliži šampionskoj tituli

Ekvadorac postigao gol na debiju.

Fudbaler Partizana Denil Kastiljo izjavio je da je srećan što je na debiju za klub iz Humske postigao gol i dodao da je cilj njegovog tima da osvoji titulu u Superligi Srbije.

Partizan je u subotu na svom terenu pobedio IMT rezultatom 5:2 u meču 21. kola Superlige Srbije. Kastiljo je na ovom meču postigao jedan gol za svoj tim.

- Veoma sam srećan jer sam dao svoj doprinos u veoma bitnom trenutku utakmice. Srećan sam zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tri boda koja su jako važna za tim. Sve smo bliži cilju da budemo šampioni - rekao je Kastiljo, prenosi zvanični sajt Partizana.

Ekvadorac je istakao da je zadovoljan podrškom navijača.

- Prvi put sam igrao na našem stadionu i jako mi se dopalo. Oseća se podrška navijača i to nas motiviše i daje nam samopouzdanje - dodao je fudbaler Partizana.

Kastiljo je naveo da mu se sviđa Beograd.

- Mogu da kažem da se osećam kao da sam kod kuće. Od prvog dana su me svi odlično dočekali i prihvatili. Izuzetno mi se sviđa grad, prelep je. Provodim vreme sa svim saigračima - mi smo svi jedna porodica. U Ekvadoru svi gledaju moje utakmice, posebno moja majka, porodica i prijatelji. Svi smo mi navijači Partizana - zaključio je Kastiljo.

Partizan se nalazi na prvom mestu na tabeli SLS sa 53 boda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.