KARVALJAL: Nismo u Ligi Evrope da bismo igrali nerešeno

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2021, 21:12

KARVALJAL: Nismo u Ligi Evrope da bismo igrali nerešeno

Crvena zvezda dočekuje Bragu sutra od 18.45.

Fudbaleri Brage sutra će od 18.45 gostovati Crvenoj zvezdi u prvom kolu Lige Evrope, a gosti iz Portugala su ozbiljno shvatili ovaj meč pošto su u Beograd doputovali dva dana pre meča i danas odradili trening na stadionu ''Rajko Mitić''. Trener Brage Karlos Karvaljal i štoper Paulo Oliveria na konferenciji za medije istakli su poštovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prem crveno-belima, ali ne kriju da žele tri boda u Beogradu.

 - Nismo ušli u Ligu Evrope da bismo igrali nerešeno. Pokušaćemo da pobedimo, znamo da Crvena zvezda nije izgubila na svom terenu već 46 utakmica, još od 2019. i duela sa Bajern Minhenom. Volimo velike izazove, ne bojimo se nikoga. Imamo veliko poštovanje prema Crvenoj zvezdi, ali ćemo biti hrabri i pokušati da pobedimo -rekao je trener Brage.

U sličnom tonu govorio je i Paulo Oliveira koji takođe nije želeo da se razmeće velikim rečima.

 - Pokušaćemo da pobedimo ili da ostvarimo povoljan rezultat - nada se Oliveira.omaklo se Oliveiri da bi gosti, ipak, bili zadovoljni i nerešenim ishodom.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ališa Leman, fudbalerka iz Švajcarske
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.