KARIJUS MOLI LIVERPUL: Čeka se odgovor sa Enfilda

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2020, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KARIJUS MOLI LIVERPUL: Čeka se odgovor sa Enfilda

Molba maleroznog golmana.

Lorijus Karijus je imao konstantnu ulogu u Liverpulu svega dve sezone iako je došao iz Majnca kao jedan od perspektivnijih golmana Bundeslige. Nemac je imao neshvaćene kikseve, jedan je skupo koštao Redse u finalu Lige šampiona. Karijus je istog leta dobio dvogodišnju pozajmicu u Bešiktašu. Nemac se vraća naredno leto, ima još jednu godinu ugovora sa Klopovim timom, ali golman ima molbu.

Malerozni golman želi da mu čelnici Liverpula >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izađu u suret i omoguće nastavak karijere u Bešiktašu, ali kao slobodnom igraču to jest da mu skrate jednu godinu ugovora.

Čeka se odgovor sa Enfilda, ali deluje da nema prepreka na ispunjavanju molbe.

Pogledajte rezultate

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Tomala, devojka Lorisa Karijusa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.