KARANTIN GA UNIŠTIO: Gonzalo Iguain izgleda NEPREPOZNATLJIV! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2020, 16:50

KARANTIN GA UNIŠTIO: Gonzalo Iguain izgleda NEPREPOZNATLJIV! (FOTO)

Pipita u problemu.

Odavno je poznato da poslednjih godina napadač Juventusa ima problema sa viškom kilograma, ali ono što smo videli na prvom timskom treningu "bjankonera" je, može se reći, veliki šok za fudbalski svet. Naime, Argentinac se toliko ugojio da svi sumnjaju da će uopšte moći da parira na treninzima Mauricija Sarija.

Popularni Pipita vuče problem sa kilažom još iz vremena kada je branio boje Napolija, ipak, uspeo je da Juventusu donese neke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jako bitne bodove u derbi mečevima kada je ulazeći sa klupe rešavao pitanje pobednika.

Podsetimo, Gonzalo Iguain je ove sezone u Seriji A odigrao 23 utakmice,zabeležio je 5 golova i 4 asistencije.

Sudeći po spekulacijama iz Italije, Argentincu su dani u redovima "stare dame" odbrojani, a kao sledeća destinacija najviše se spominje klub u kome se afirmisao, slavna River Plata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.