KAPITEN REPREZENTACIJE POMAŽE BEZ POMPE: Ne želim da budem viđen da pomažem i da se promovišem!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2020, 21:35

KAPITEN REPREZENTACIJE POMAŽE BEZ POMPE: Ne želim da budem viđen da pomažem i da se promovišem!

Skromno.

Više od tri hiljade Litvanaca volontira u ovoj baltičkoj zemlji tokom pandemije korona virusa u okviru organizacije "Jaki zajedno". Jedan od njih je i  kapiten litvanske košarkaške reprezentacije, Mantas Kalnietis.

- Čak i ako ne mogu da napustim kuću iz ovog ili onog razloga, uvek tražim način kako bih pomogao - rekao je 33. godišnji bek

Mantas❤️Coronavirus, Mantas Kalnietis fa volontariato per i più bisognosi durante l’emergenza >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - SuperBasket https://t.co/aOi8DjnAUP

— Giuseppe Marmina (@gmmookie) April 7, 2020

- Neko donira novac, a neko daje slobodno vrieme. Moj cilj nije, naravno, da budem viđen da pomažem i da se promovišem. Želim samo da pomognem. Naravno, ako ljude čini srećnim što me vide, onda u redu, ali najvažnija je misija - zaključio je Mantas Kalnietis.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.