KAPITEN ORLOVA JE SUROV: Mladog fudbalera je dočekao rečima Za tebe sam GOSPODIN Kolarov!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2020, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAPITEN ORLOVA JE SUROV: Mladog fudbalera je dočekao rečima "Za tebe sam GOSPODIN Kolarov"!

Nema šale sa levonogim bombarderom.

Španski fudbaler Gonzalo Viljar (21) je u poslednjem januarskom prelaznom roku iz ekipe Elčea prešao u Romu, a kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov mu je priredio doček za pamćenje u Rimu.

Naime, kada je Viljar stigao na svoj prvi trening u Romi bio je veoma uzbuđen, a reči koje mu je uputio levi bek Vučice ostaće mu zauvek urezane u sećanju.

- Odjednom sam doživeo to da su na mojoj strani igrači >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poput Edina Džeka, Aleksandra Kolarova, koje sam do pre tri godine mogao samo da gledam iz svoje dnevne sobe. Bio sam iznenađen atmosferom u svlačionici Rome. Na primer, prvog dana kada sam stigao u Rim, potpisao ugovor i došao na trening, ostali su već počeli trening... Kolarov, koji pomalo zna španski, došao je do mene i pitao me "Gonza, koliko ti imaš godina? 21? Pa, vidiš, ja imam 35 i za tebe ću biti gospodin Kolarov!" Želim svima da se zahvalim na toploj dobrodošlici, a naročito mom sunarodniku Karlesu Perezu - istakao je Viljar.

Villar: "La #Roma è pazza di me. Kolarov vuole che lo chiami 'signore'...": Il centrocampista racconta il suo arrivo in giallorosso: "Il club voleva lasciarmi in prestito all'Elche fino a giugno, ma poi è arrivata la chiamata di Fonseca" https://t.co/hPmvu2XPJe pic.twitter.com/ZM95aYmdBN

— sportlive (@sportli26181512) March 30, 2020

Inače, otkad je došao Viljar je za Romu odigrao jedan zvaničan meč.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska novinarka Dileta Leota.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.