KAO ŠTO JE I NAJAVIO: Luiđi Datome na Mundobasketu završio karijeru

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2023, 14:36

KAO ŠTO JE I NAJAVIO: Luiđi Datome na Mundobasketu završio karijeru

Italija poražean u meču za sedmo mesto od Slovenije.

Kao što je i najavio pre početka Mundobasketa, italijanski reprezentativac Luiđi Datome (35) okončao je svoju bogatu karijeru u utakmici za sedmo mesto protiv Slovenije u kojoj je Italija poražena sa 89:85, a na ovom meču je Datome postigao i poslednje poene u karijeri, tačnije jedan koliko je ubacio Slovencima.

Po završetku utakmice se oglasio i Datome koji je iz igre izašao na nešto više od tri minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pre kraja meča kada je dobio aplauze svih u dvorani.

 - Naša himna je bila emocijonalna, sve je izašlo iz nas. Osećam se zahvalno, zbog svega što se dešavalo u mom životu do sada. Hvala svma koji su mi ukazivali ljubav i poštovanje do sada u karijeri - rekao je Datome posle meča za Sport klub. - Ne mogu da se zahvalim svima, i sudijama, saigračima, protivicima... Osećam se zahvalno i srećno. Videćemo se ponovo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.