KAO PRVOG DANA: Mnogo si lepa - Evo šta Novak i Jelena rade U BEOGRADU

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2018, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAO PRVOG DANA: "Mnogo si lepa" - Evo šta Novak i Jelena rade U BEOGRADU

Nezaboravni porodični dani u rodnom gradu

Proslavljeni teniski as Novak Đoković zajedno sa porodicom, suprugom Jelenom, sinom Stefanom i ćerkom Tarom oduševio je sve komšije kada se uselio u stan koji je prošle godine kupio u luksuznom naselju. Đokovići kada god imaju slobodno vreme vole da posete rodni Beograd gde su ovog puta spojili korisno i lepo.

Nakon što su sa porodicom i prijateljima proslavili useljenje u stan, Jelena je održala nekoliko predavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o preduzetništvu, dok je Novak vredno trenirao. Jedno drugom su sve vreme bili velika podrška dok su u međuvremenu bili posvećeni mališanima, ali i jedno drugom.

ONA GORI: Seksepilna supruga našeg fudbalera objavila najprovokativniju fotografiju do sad (FOTO)

Iako kompleks u kojem imaju stan ima svoje obezbeđenje, o Novakovoj porodici brinulo je i njegovo lično obezbeđenje. To ga nije sprečilo da se poput običnih građana šeta ulicama Beograda sa naslednikom Stefanom. Đokovići se ponašaju kao sav normalan svet, a komšije ih hvale.

- Oni su zaista divne komšije. Svakog jutra Novak i Stefan izađu da šetaju oko 7 sati. Kada ga neko vidi od prolaznika, zamoli ga da se fotografiše, što Noletu ne pada teško. Kako je Stefan pokazao interesovanje za tenis, Novak ga vodi na terene pa vežbaju. Stefan sve upija, a Novak ima strpljenja za svog naslednika. Dok njih dvojica igraju, jelena i Tara šetaju po kvartu. Tu su i dadilje koje čuvaju mališane ada mama i tata imaju obaveze - kaže za "Scenu" izvor koji je upućen u priču.

NEMCI KADAR NEVERA: Sedam čaša piva i hot dog! Pogledajte šta je navijač Zvezde uradio na derbiju Bundeslige (FOTO)

Jelena je bila velika podrška Novaku u treninzima, dok je on prisustvovao panelima koje je ona održala u Srbiji. Tada su oni razmenili i nežnosti, ali i pokoju emotivnu poruku uputili jedno drugom čime su javnosti pokazali koliko se vole.

- Mnogo si lepa - u jednom trenutku je dobacio Novak Jeleni, koja je pričala o uspesima u biznisu, a onda otkrila tajnu njihovog skladnog braka.

“Koliko ste spremni da se žrtvujete za ono što želite?” - @DjokerNole 🙇🏻‍♀️❤️ #DareToBeOriginal @orgnlmagazine

Објава коју дели Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) дана 3. Окт 2018. у 11:40 PDT

ŠOK ZA RONALDA! Objavljen dokument koji može da ga uništi! Posle ovog dokaza preti mu ROBIJA!

-Imamo jedan vrlo skladan odnos. On podržava moju ambiciju i ja njegovu. Napravili smo balans. U talasima jedno drugo podržavamo. Ja sam osnažena žena zahvaljujući mužu koji apsolutno poštuje sve što jesam-kaže Jelena, a njihovi poljupci i osmesi su govorili više od reči šta se krije iza njegovog uspeha.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.