KAO I TEO: I Bogdan ženi glumicu, uskoro i VELIKA svadba (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2017, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAO I TEO: I Bogdan ženi glumicu, uskoro i VELIKA svadba (FOTO)

Budući mladenci imaju različite planove vezane za venčanje.

Na pomolu je novi brak između košarkaša i glumice. Posle Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin, blizu "najvažnijeg potpisa" su Bogdan Bogdanović i Jovana Stojiljković. Nedavno su se verili, a uskoro se očekuje i svadba. Kako prenosi Alo, par se upoznao na venčanju Teodosića i Orašaninove, a zatim je sve krenulo svojim tokom.

IGRAO JE ZA DVA PRVAKA >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << EVROPE: Nećete verovati koji fudbaler je zaveo Pamelu Anderson (FOTO)

E, ČEKAJ, ČEKAJ: Đorđević gucnuo RAKIJU, a onda se desio NEVEROVATAN MALER koji je postao hit na društvenim mrežama! (VIDEO)

- Od početka su veoma zaljubljeni i sve slobodno vreme koriste da ga provedu zajedno. Bilo je samo pitanje kada će se veriti. Bogdanu mnogo znači Jovanina podrška, a kako su oboje posvećeni karijerama, imaju razumevanja jedno za drugo. O veridbi znaju samo članovi porodice i najbliži prijatelji. Od njih me ne bi čudilo da se samo jednog jutra venčaju tajno - rekao je izvor dobro upućen u privatne živote mladog para.

Otkriveni su i neki detalji vezani za svadbu.

- Verujem da će Bogdan, za razliku od Jovane hteti veliku svadbu. Ona je skromna, ne voli ništa napumpano i gala.

A bilo je i priče o scenama seksa u filmu "Panama", sa kolegom Slavenom Došlo.

- Pre nego što su se smuvali, znao je za te scene. Ona je glumica, toga će biti uvek. Čak se i šale na račun toga da liči na Slavena. Njemu njena karijera ne smeta. Takvih uloga je bilo i tek će ih biti. Jovana je mlada i veruje da je čekaju veći i bitniji filmovi. On je podržava i ništa što ima veze sa karijerom neće pokvariti odnos - zaključio je sagovornik Alo.

LUDNICA! Košarkaši slavili na splavu, a onda su Bogdan i Gudura zapevali VELIKI hit (VIDEO+FOTO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.