KAO GROM IZ  VEDRA NEBA: Neočekivano pojačanje iz Amerike na Malom Kalemegdanu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2018, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Neočekivano pojačanje iz Amerike na Malom Kalemegdanu (VIDEO)

Posao brzo završen.

Samo što je predstavljen novi trener Crvene zvezde, Milan Tomić, na Mali Kalemegdan je već stigloo i prvo pojačanje. Sa crveno-belima je neočekivano ugovor potpisao Amerikanac Bili Baron, 27-godišnji kombo bek koji već ima iskustva u evropskoj košarci.

Bili Baron, pojačanje Crvene zvezde! @billybaron_ has signed a deal to play for BC >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Crvena zvezda mts! Welcome, Billy! 🔴⚪️ #WeAreTheTeam #kkcz #Zvezdas

Објава коју дели KK Crvena zvezda mts (@crvenazvezdakk) дана 14. Јул 2018. у 6:35 PDT

Baron je po završetku koledža igrao za Lijetuvos Ritas, zatim Šarlroa i špnasku Mursiju, dok je prošlu sezonu proveo u turskom Eskišehiru za koji je odigrao 31 utakmicu i prosečno postizao 16 poena uz četiri asistecniej i tri skoka po meču.

Baron dolazi iz košarkaške porodice pošto je njegov otac Džim trener, a brat Džimi takođe profesionalni košarkaš. Sa reprezentacijom SAD je Bili Baron na FIBA Amerikupu osvojio zlatnu medalju.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.