KAO DA SE PRETPLATIO: Luka Božić MVP ABA liga u decembru

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jan.2024, 15:29

KAO DA SE PRETPLATIO: Luka Božić MVP ABA liga u decembru

Dominacija najboljeg igrača Zadra se nastavlja.

Košarkaš Zadra Luka Božić proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) ABA lige u decembru prošle godine, saopšteno je  na zvaničnom sajtu regionalnog takmičenja.

Zadar je u decembru odigrao pet mečeva u ABA ligi i to protiv Cedevita Olimpije, Borca, FMP Železnika, Partizana i Budućnosti. Košarkaši Zadra su u decembru zabeležili tri pobede i dva poraza. Božić je u decembru u regionalnom takmičenju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prosečno postizao 20 poena i imao je 8,2 skoka i sedam asistencija po utakmici.

Luka Božić of @kkzadar is the NLB MVP of the AdmiralBet #ABALiga for the month of December! Congratulations!

More at: https://t.co/6CoT8KvNhZ pic.twitter.com/gWRCOAEBx3

— AdmiralBet ABA League (@ABA_League) January 2, 2024

- Velika mi je čast što sam izabran za MVP-ija u konkurenciji velikog broja košarkaša koji igraju Evroligu. Moji saigrači, treneri i divni navijači su ti koji mi daju neophodnu motivaciju i snagu da nastavim sa dobrim igrama - rekao je Božić, prenosi zvanični sajt ABA lige.

Zadar je u decembru pobedio FMP, Cedevita Olimpiju i Partizan, a poražen je od Borca i Budućnosti.

- Pobede protiv velikih klubova predstavlja uvek veliko zadovoljstvo. Velika je čast i igrati protiv tih timova u atmosferi u kojoj se posebno osećate. Međutim, nema ništa lepše nego obradovati navijače i osvojiti bodove na mečevima protiv velikih imena - dodao je košarkaš Zadra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.