KAO DA JE ZVANIČNO: Luka Jović na novom početku! Vesti iz Italije sve razjasnile

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2023, 18:42

KAO DA JE ZVANIČNO: Luka Jović na novom početku! Vesti iz Italije sve razjasnile

Mora da nađe klub.

Srpski špic Luka Jović očigledno nastavlja karijeru van Fiorentine. Slavni italijanski klub je saopštio spisak igrača za mečeve plej-ofa Lige konferencija protiv Rapida iz Beča, a na njemu nema Jovića.

Mediji na "čizmi" ističu da je ovo još jedna u nizu potvrda da Jović više nema mesta u Fiorentini i da će do kraja prelaznog roka sigurno otići.

Jovićev menadžer Fali Ramadani je nudio srpskog reprezentativca Milanu, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je dobio negativan odgovor. Pominjao se čak i povratak u Crvenu zvezdu, međutim ne deluje izvodljivo da će Luka prihvatiti da igra za višestruko manju platu.

Činjenica je da Jović odavno nije povezivan ni sa jednim većim klubom, pa se može reći da mu je karijera na silaznom putu.

Posle neslavne epizode u Real Madridu, otišao je na pozajmicu u Ajntraht za koga je bio preskup. Potom je došao na pozajmicu u Firencu, uz procente od naredne prodaje i deluje da će Real dobiti neki novac od njega do 31. avgusta u ponoć.

Još samo da se vidi od kog kluba.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.