KAO BRZI VOZ: Medvedev RAZBIO Španca i zakazao meč sa Đokovićem (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2022, 17:20

KAO BRZI VOZ: Medvedev RAZBIO Španca i zakazao meč sa Đokovićem (VIDEO)

Klasik u Astani.

Ruski teniser Danil Medvedev savladao je Roberta Bautista Aguta 6:1, 6:1 i u polufinalu turnira u Astani sastaće se sa Novakom Đokovićem. 

Furiozan je bio Danil i priredio možda i partiju sezone u četvrtfinalu turnira u glavnom gradu Kazahstana.

Sve je funkcionisalo besprekorno u igri Rusa, pa Španac, koji je pre ovog susreta imao 4:1 u međsuobnim mečevima sa Medvedevim, jednostavno je bio nemoćan. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Majestic ✔️

Mesmerising ✔️

Marvellous ✔️

M E D V E D E V 🤩@ktf_kz | #AstanaOpen pic.twitter.com/xmnHCsyyLU

— ATP Tour (@atptour) October 7, 2022

Roberto je prvu brejk loptu imao u drugom setu pri rezultatu 4:0 za Rusa, uspeo je tada da vrati jedan od dva brejka zaostatka, ali je to samo bio privid i Danil je već u narednom gemu uzeo još jednom servis protivniku i rutinski priveo meč kraju. U borbi za finale, ne pre 14 časova, Medvedev će se sastati sa Novakom Đokovićem koji je bio bolji od Karena Hačanova. 

Srbin i Rus će tako odmeriti snage po 11. put, a Novak je u prednosti od 6:4 u pobedama. 

U drugom polufinalu igraju Cicipas i Rubljov.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.