KANGA ZOVE DELIJE: Čujem da će biti 30.000 protiv Čuke

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2022, 14:02

KANGA ZOVE DELIJE: Čujem da će biti 30.000 protiv Čuke

Crveno-beli u poteru za Partizanom.

Vezista FK Crvena zvezda Gelor Kanga jedva čeka početak prolećne polusezone.

Crveno-beli će u subotu dočekati Čukarički i kreću u poteru za FK Partizan koji ima pet bodova više na tabeli od crveno-belih.

- Koliko god nam je prijala pauza, toliko su nam nedostajale utakmice na “Marakani” i podrška najboljih navijača. U subotu otvaramo prolećni deo takmičenja protiv Čukaričkog, čuo sam priče da će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i 30.000 "Delija” na svakoj utakmici, bilo to prvenstvo ili Evropa. To bi bio spektakl i jedva čekam da do toga dođe - izjavio je Gelor Kanga.

Pogledajte rezultate

Gabonac se raduje mečevima na stadionu “Rajko Mitić”.

- Drago mi je što ćemo do kraja februara odigrati tri duela na “Marakani”, sa nestrpljenjem iščekujemo sve te mečeve. Jedan od njih je i večiti derbi, ali idemo korak po korak. Navijači su nam priredili sjajan doček po povratku iz Turske, sa bakljama i vatrometom, a predstojeći dueli su prava prilika da se spektakl nastavi na tribinama – poručio je Kanga.

Utakmica između Crvene zvezde i Čukaričkog igra se u subotu od 17 sati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.