KANAĐANIN STATIRAO: Alkaraz rutinski do četvrtog kola Indijan Velsa

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 23:46

KANAĐANIN STATIRAO: Alkaraz rutinski do četvrtog kola Indijan Velsa

Bez problema za favorita.

Španski teniser Karlos Alkaraz plasirao se u četvrto kolo Mastersa u Indijan Velsu posle pobede nad Feliksom Ože Alijasimom 6:2, 6:3. 

Momak iz Mursije je do trijumfa stigao posle sat i 18 minuta igre.

U prvom setu je rivala prelomio u petom gemu kada je došao do brejka, a do kraja ovog dela igre još jednom je oduzeo servis Kanađaninu i poveo 1:0.

Španac je u drugom setu već na samom startu došao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do brejka. Ože Alijasim nije imao priliku za povratak u meč pošto mu Alkaraz nije dozvolio nijednu brejk šansu. Karlos je u devet gemu seta još jednom oduzeo servis protivniku i obezbedio mesto u narednoj rundi, a tamo će igrati sa Mađarom Fabijanom Marošanom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.