KAN DEMANTOVAO GLASINE: Miler neće napustiti Bajern

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2023, 13:27

KAN DEMANTOVAO GLASINE: Miler neće napustiti Bajern

Ima nekoliko ponuda na stolu.

Izvršni direktor Bajerna Oliver Kan demantovao je glasine da će Tomas Miler napustiti klub iz Minhena pošto je pao u drugi plan od dolaska Tomasa Tuhela na mesto trenera.

 - To se neće desiti - poručio je Kan za nemački Bild.  - Čak i da Miler poželi da ode, ja bih ga odvrati.

Miler (33) ima bogate ponude iz nekoliko evropskih klubova, ali i iz SAD i Saudijske Arabije, ali Kan je uveren da će fudbaler koji je celu karijeru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << proveo u Bajernu ostati u klubu i sledeće sezone.

 - Tomas je u formi, nikad nije povređen i ima neverovatan karakter, on je izuzetno važan za celu strukturu Bajerna. Siguran sam da će odigrati još mnogo utakmica za nas - zaključio je Kan.

Pogledajte kako izgleda Kelen, supruga Žuninja, fudbalera Mitjilanda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.