KAMP NOU IDE U ISTORIJU: Barselona PRODAJE stadion (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2018, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAMP NOU IDE U ISTORIJU: Barselona PRODAJE stadion (VIDEO)

Ništa više neće biti isto.

Čuven stadion Barselone Kamp Nou odlazi u istoriju.Predsednik Katalonaca Đozep Marija Bertomeu potvrdio je da uprava pregovara sa tri kompanije oko preuzimanja prava na ime, jer klub namerava da renovira stadion.

Barselona namerava da proširi stadion, koji će umesto 99.354 mesta ubuduće imati 105.000. Završetak radova očekuje se 2021. godine, a koštaće Katalonce 550 miliona evra. Između ostalog, zbog toga će španski gigant >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prodati ime stadiona i očekuje se da će zaraditi 200 miliona evropskih novčanica.

TEŽAK UDARAC ZA ARMEJCE I BAĆUŠKE: Defanzivac CSKA pauzira ŠEST meseci (FOTO)

Bivši čelnik Zvezde tvrdi: Delije nisu plaćeni navijači

🎬 @jmbartomeu sits down with Bloomberg @business and says @FCBarcelona is currently negotiating with 'two or three companies' regarding the naming rights to Camp Nou

Full story: https://t.co/LdG1BM7lpp pic.twitter.com/mQxSz8vNza

— FC Barcelona (@FCBarcelona) February 21, 2018

- Produžili smo ugovor sa sponzorom, sledeći korak su pregovori oko prodaje prava na ime stadiona. U planu je i rekonstraukcija, pa razgovaramo sa kompanijama koje bi nam pokrile polovinu troškova - istakao je prvi čovek Barselone.

Na Kamp Nou Barselona igra od 1957. godine, a rekordna poostea viđena je 1986. kad je na duelu protiv Juventusa na tribinama bilo 120.000 navijača.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.