KAMAVINGA: Voleo bih da Mbape dođe u Real

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 11:26

KAMAVINGA: Voleo bih da Mbape dođe u Real

Francuski vezista jasan.

Fudbaler Reala i francuski reprezentativac Eduardo Kamavinga izjavio je da bi voleo da njegov sunarodnik i igrač Pari Sen Žermena Kilijan Mbape nastavi karijeru u madridskom klubu.

Mbape je pre nekoliko dana saopštio čelnicima Pari Sen Žermena da neće da produži ugovor sa klubom iz Pariza do 30. juna 2025. godine.

On ima ugovor sa "svecima" do kraja naredne sezone.

- Ne znam šta bih u ovom trenutku rekao. Bio bih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << srećan da Mbape dođe u Real. On je sjajan fudbaler. Svi bi bili srećni da imaju Mbapea - rekao je Kamavinga, koji je član Reala od 2021. godine.

Pojedini španski mediji naveli su da bi Mbape mogao na kraju naredne sezone da stigne u Real bez obeštećenja. Međutim, francuski mediji navode da bi napadač Pari Sen Žermena već tokom ovog leta mogao da promeni sredinu, ako se dva kluba dogovore oko visine obeštećenja.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.