KALULU: Timski sam igrač, evropska takmičenja su velika motivacija

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2023, 16:08

KALULU: Timski sam igrač, evropska takmičenja su velika motivacija

Potpisao je trogodišnji ugovor sa crno-belima.

Novi fudbaler Partizana Aldo Kalulu izjavio je na konferenciji za medije da je timski igrač i da je motivisan da "crno-bele" uvede u Ligu konferencija. Kalulu je prošlu sezonu proveo u francuskom Sošou, dok je sa "crno-belima" potpisao ugovor na tri godine.

 - Volim da igram u sredini napada, nema veze da li kao devetka ili kao lažna devetka, mogu i da pomognem po stranama ali najbolje se osećam u centralnom delu napada. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Brz sam, volim da imam loptu. Volim i duple pasove, timski sam igrač. Umem da napravim razliku i u duelima 1 na 1, to su sve načini na koje mogu da pomognem timu - istakao je Kalulu.

Dodaje da ne zna mnogo o fudbalu u Srbiji, ali da je vrlo motivisan, pogotovo za utakmice u Evropi.

 - Nisam znao mnogo o srpskom fudbalu, imao sam neke prijatelje koji su ranije igrali u Beogradu, u Partizanu i Crvenoj zvezdi, znam za rivalstvo između klubova, ali ovde sam da učim o tome i da sve doživim svojim očima. Evropa je velika motivacija. Jedna od najvažnijih stvari za moj dolazak ovde je bilo to što ću imati priliku da uvedem tim u Ligu Konferencije i da potom napravimo dobar rezultat - zaključio je Kalulu.

Pogledajte kako izgleda Maria, ćerka Pepa Gvardiole

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.