KALKULACIJE I MATEMATIKA: Ovo je jedini scenario da Zvezda NE ODE u nokaut fazu! A šanse za to su - MALE

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2020, 22:39

KALKULACIJE I MATEMATIKA: Ovo je jedini scenario da Zvezda NE ODE u nokaut fazu! A šanse za to su - MALE

U odličnoj poziciji.

Još jedna blistava evropska noć za fudbalere Crvene zvezde. Oni su savladali 0:2 (0:1) ekipu Genta na gostovanju u Belgiji i približili se nokaut fazi Lige Evrope.

Veoma male su šanse da Zvezda ne prezimi u Evropi. Teorija i dalje postoji da crveno-beli ne zaigraju na proleće u Evropi, ali ona se graniči sa naučnom fantastikom. Jedini način da Zvezda ne zaigra u nokaut fazi je da izgubi oba naredna meča, a Liberec pobedi u oba, ali uz napomenu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da bi Zvezdu u poslednjem kolu morao da dobije 4:0.

Čak i da Zvezda izgubi kod kuće od Hofenhajma sledećeg četvrtka, a Liberec slavi u Belgiji, jasno je da će Česi teško moćo da pobede srpskog šampiona dovoljnom razlikom za prolaz dalje.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.