KALINIĆ OTVORIO DUŠU ZBOG SVETSKOG PRVЕNSTVA: As Fenerbahčea jednu stvar ne može da OPROSTI Đorđeviću (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2019, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KALINIĆ OTVORIO DUŠU ZBOG SVETSKOG PRVЕNSTVA: As Fenerbahčea jednu stvar ne može da OPROSTI Đorđeviću (FOTO)

Bivši igrač Crvene zvezde neće igrati u Kini.

Na iznenađenje mnogih, Nikola Kalinić neće biti deo tima Srbije na Svetskom prvenstvu u Kini pošto ga je selektor Orlova Aleksandar Đorđević izostavio sa spisak reprezentacije. Đorđević je prilično šokirao javnost kada je izostavio igrača Fenerbahčea, a iako se Kalinić prvobitno nije oglašao, sada je odlučio da progovori na tu temu u razgovoru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za ''BBC na srpskom''.

 - Kao i svakog mladog čoveka koji želi da se takmiči, pomalo me pogodilo izostavljanje sa spiska. Opet, kao neko ko je imao dugačku sezonu i već pet godina nema slobodno leto, dobio sam dva meseca nenadanog godišnjeg odmora. Postavio sam to kao situaciju u kojoj ne gubim - rekao je Kalinić i kao jedinu zamerku Đorđeviću naveo to što ga selektor nije pozvao pre objavljivanja spiska, nego tek posle toga.

Kalinić se nedavno našao u centru pažnje uz brojne reakcije povodom stava oko Kosova i Metohije, a bilo je i komentara oko odnosa Beograda i Prištine.

 - Ni u jednom trenutku nisam rekao da treba predati Kosovo, već da treba naći rešenje i okrenuti se budućnosti. Ali dobro, uvek je dobro skrenuti pažnju sa neke druge stvari na Kalinu izdajnika -naglasio je bivši košarkaš Crvene zvezde koji ipak nije zbog svega toga previše zabrinut.

 - Ono što je najbitnije je da sam iskren prema sebi, da sam čist. Ako bude sreće da jednog dana i decu vaspitam na taj način. Malu sam cenu platio za satisfakciju koju imam - zaključio je Kalinić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Kristina Janjić, izabranica srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića

A post shared by @janjickristina on Mar 23, 2019 at 11:33am PDT

A post shared by @janjickristina on Jul 10, 2018 at 7:40am PDT

A post shared by @janjickristina on Oct 4, 2017 at 11:00am PDT

A post shared by @janjickristina on Sep 3, 2017 at 12:49pm PDT

A post shared by @janjickristina on Jul 13, 2017 at 9:50am PDT

A post shared by @janjickristina on Jul 12, 2017 at 8:49am PDT

A post shared by @janjickristina on Jun 21, 2017 at 5:04am PDT

A post shared by @janjickristina on Jun 18, 2017 at 5:24am PDT
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KALINIĆ O IZOSTAVLjANjU SA SPISKA REPREZENTACIJE: Pomalo me pogodilo, kao i svakog mladog čoveka koji želi da se takmiči

Izvor: Večernje novosti, 26.Jul.2019

Kao jedinu zamerku Đorđeviću naveo je to što ga selektor nije pozvao pre objavljivanja spiska, nego tek posle toga Pripreme košarkaške reprezentacije Srbije za Svetskoprvenstvo u Kini uveliko traju. Ipak, na veliko iznenađenje sportske javnosti, na spisku nema košarkaša...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.