KALINIĆ JUNAK ZVEZDE: Osećaj je sjajan, ali okrećemo se ABA ligi

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Nov.2021, 22:12

KALINIĆ JUNAK ZVEZDE: Osećaj je sjajan, ali okrećemo se ABA ligi

U nedelju od 19.00 duel sa Večitim rivalom Partizanom.

KK Crvena zvezda je uz dosta muke u finišu susreta savladala Asvel rezultatom 73:67. Meč 9. kola Evrolige obeležio je sjajni Nikola Kalinić sa 22 postignuta poena. Upravo je reprezentativac Srbije izneo svoje utiske po završetku duela u Pioniru.

- Osećaj je sjajan. Posle dobrog starta utakmice, malo smo upali u probleme. Asvel nema slucajno šest pobeda u Evroligi, mi smo pokazali da smo čvrsta ekipa. Čestitam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mojim saigračima na borbi. Sledi nam važan meč u ABA ligi, a onda se pripremamo za duplo kolo - rekao je Kalinić.

Trener KK Crvena zvezda, Dejan Radonjić, kratko je opisao dešavanja na terenu.

- Kao što sam naglasio na poluvremenu, morali smo da igramo kao u prvoj četvrtini. Malo smo izgubili kontrolu nad mečom svojim greškama, ali na kraju najbitnija je pobeda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.