Izvor: HotSport.rs, 01.Avg.2015, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KALINIĆ: Čekamo prvu utakmicu; Žao mi je što napuštam Zvezdu

Košarkaška reprezentacija Srbije bazični deo priprema za predstojeći Eurobasket odrađuje na Kranjskoj Gori, a od danas zajedno sa njima je i brojna novinarska ekipa koja je stigla u Sloveniju.

Jedan od reprezentativaca koji se obratio “sedmoj sili” je Nikola Kalinić koji je preneo svoje utiske o dosadašnjem delu priprema.
- Utisak je dobar, sjajan, treniramo jako kako i dolikuje rerezrentaciji Srbije. Spremammo se lagano, čekamo tu prvu utakmicu koja je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << na programu sutra. Trebalo bi da krene malo lakši deo priprema sa više utakmica, praktičnih stvari, a bez toliko trčanja i inteziteta. Ne opuštamo se, spremamo se najbolje što možemo, imamo malo sitnih problema sa povredama, ali sve je to normalno u ovoj fazi.
Iako se činilo da je sve završeno oko njegovog transfera u Fenerbahče to još uvek nije tako odnosno ostalo je da sada već bivši igrač Crvene zvezde prođe lekarske preglede, a potom i da potpiše ugovor (verovatno dvogodišnji).
- Nije još sve završeno što se transfera tiče. Trebalo bi da prođem lekarske preglede, možda će to biti posle ove dve prijateljske protiv Mađarske ili posle turnira u Francuskoj. Fenerbahče i Crvena zvezda su se dogovorili.
Na pitanje da li mu je žao što posle samo godinu dana napušta crveno-bele Kalinić je rekao:
- Normalno da mi je žao što neću ostati duže u Zvezdi, navikao sam se na Beograd, Pionir, saigrače, navijače. Ako se sve završi kako treba idem na sledeći stepenik u karijeri. Žao mi je što nećemo nastaviti dobru priču koju smo započeli prošle godine.
Prva pripremna utakmica reprezentacija Srbije igra u nedelju od 19.30 sati protiv Mađarske, a isti rival će na megdan “orlovima” i u ponedeljak, ali taj meč će biti zatvorenog tipa.

(youtube: Александар Милосављевић)
The post KALINIĆ: Čekamo prvu utakmicu; Žao mi je što napuštam Zvezdu appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

NEDOVIĆ: Jedva čekamo utakmice (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 01.Avg.2015

Pored Nikole Kalinića pred novinare u Kranjskoj Gori je izašao i Nemanja Nedović koji je izneo svoje utiske o dosadašnjem delu priprema i šta očekuje od nastavka kada su na programu utakmice.. . - Znali smo šta nas očekuje u Kranjskoj Grori, bili smo ovde odlično primljeni i pre dve godine,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.