KAKVO LUDILO: Selektor Kameruna navija za Srbiju i preti da je izbaci sa Mundijala

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2022, 20:18

KAKVO LUDILO: Selektor Kameruna navija za Srbiju i preti da je izbaci sa Mundijala

Nema predaje u taboru “neukrotivih lavova”.

Selektor fudbalske reprezentacije Kameruna Rigobert Song izjavio je da će njegov tim ići na pobedu protiv Brazila u meču poslednjeg, trećeg kola grupe G na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Brazil je prvi na tabeli G sa šest bodova i već je obezbedio plasman u osminu finala Mundijala. Švajcarska je druga sa tri, a Srbija i Kamerun imaju po jedan bod. Oba meča grupe G biće odigrana u petak od 20 sati, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sastaće se Brazil - Kamerun i Srbija - Švajcarska. Kamerunu je za prolaz u osminu finala potrebna pobeda protiv Brazila, kao i trijumf Srbije na meču sa Švajcarskom, ali i bolja gol-razlika.

- Potrebna su nam tri boda, nebitno na koji način. Uspevali smo ranije, pa možemo ponovo. Nemamo šta da izgubimo. Neke stvari u fudbalu su realnost, ali je sve moguće. Verovali smo da možemo da pobedimo Brazil na Kupu konfederacija 2003. i uspeli smo - rekao je Song.

Selektor Brazila Tite najavio da će duel poslednjeg kola odigrati u kombinovanom sastavu.

- Oni možda mogu da budu rasterećeni, ali nama je potreban rezultat da bismo nastavili da igramo na turniru. Ovo je za nas finale, uradićemo sve da osvojimo tri boda – istakao je Song i dodao da bi bilo idealno da Srbija pobedi Švajcarsku. Novinari su pitali Songa da li se seća duela sa Brazilom na SP 1994. godine. Brazil je tada slavio sa 3:0, a Song je zaradio crveni karton.

- San svakog deteta je bio da igra protiv Brazila. Imao sam 17 godina i tada sam bio u startnoj postavi protiv jednog od najboljih timova na svetu. Dobio sam crveni karton, a možda nisam bio svestan pravila koja se moraju poštovati. Taj crveni karton mi je pomogao da sazrem kao igrač - zaključio je Song.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Song: Trebaju nam tri boda protiv Brazila, nemamo šta da izgubimo

Izvor: B92, 01.Dec.2022

Selektor Kameruna Rigobert Song izjavio je da u utakmici protiv Brazila na Svetskom prvenstvu u Kataru nemaju šta da izgube i da moraju da idu na tri boda...Kamerun i Brazil igraju u petak u 20 časova u trećem kolu Grupe G, a Kamerunu je za prolaz u osminu finala potrebna pobeda, kao i pobeda Srbije...

Nastavak na B92...

"Raspad" Srbije u drugom poluvremenu - Švajcarska u osmini finala

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Dec.2022, 08:19

Fudbalska reprezentacija Srbije eliminisana je sa Svetskog prvenstva u Kataru, pošto je večeras u Dohi poražena od selekcije Švajcarske rezultatom 3:2 u meču poslednjeg, trećeg kola grupe G...Golove za Srbiju postigli su Aleksandar Mitrović u 26. i Dušan Vlahović u 35. minutu. Pogotke za Švajcarsku...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.