KAKVO JE STANJE DEJANA MILOJEVIĆA? Oglasio se Golden Stejt

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2024, 20:15

KAKVO JE STANJE DEJANA MILOJEVIĆA? Oglasio se Golden Stejt

Srposki trener doživeo srčani udar.

Srpski trener Dejan Milojević koji je u strčnom štabu Golden Stejt Voriorsa u NBA ligi doživeo je srčani udar u utorak tokom timske večere i nalazi se na bolničkom lečenju, a tim iz Kalifornije oglasio se povodom njegovog zdravstvenog stanje.

 - Pomoćni trener Golden Stejt Voriorsa Dejan Milojević hospitalizovan je sinoć u Solt Lejk Sitiju u američkoj saveznoj državi Juta, nakon što je doživeo hitnu medicinsku intervenciju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na privatnoj večeri tima. Informacije o Milojevićevom statusu biće dostavljene naknadno - naveli su iz Golden Stejta.

Golden State Warriors assistant coach Dejan Milojević (DAY-hahn mi-lo-yo-vihch) was hospitalized last night in Salt Lake City, Utah, after suffering a medical emergency at a private team dinner. An update on Milojević’s status will be provided as appropriate.

— Warriors PR (@WarriorsPR) January 17, 2024

ESPN je prvobitno preneo, a tu vest je prenela i NBA liga, da je zbog Milojevićevog zdravstvenog stanja odložena utakmica Golden Stejta i Jute.

 - Zbog ozbiljne medicinske situaciju pomoćnog trenera Dejana Milojevića, NBA odlaže utakmicu Golden Stejta protiv Jute večeras u Solt Lejk Sitiju - prenosi ESPN, pozivajuću se na svoje izvore.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.