KAKVA MAJSTORIJA: Vlahović se oporavio i MAKAZICAMA pocepao mrežu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2023, 16:01

KAKVA MAJSTORIJA: Vlahović se oporavio i MAKAZICAMA pocepao mrežu (VIDEO)

Potez koji se retko viđa...

Srpski fudbaler Dušan Vlahović spreman je za povratak na teren, sudeći po tome kakve golove postiže na treninzima Juventusa. Torinski klub je u četvrtak popodne objavio snimak u kojem Vlahović trese mrežu nakon udarca "makazicama".

Vlahovićeva majstorija više je oduševila njegove saigrače rezervne golmane Karla Pinsoljija i Matiju Perina nego njega samog.

Il gol di Dušan: 😮🔥

L'esultanza di Carlo e Mattia: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 😄🫶 pic.twitter.com/6LWyXLAVUd

— JuventusFC (@juventusfc) October 19, 2023

Vlahović zbog problema leđima nije igrao od 26. septembra, propustio je dva meča Juventusa u Seriji A, kao i dva meča Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2026.

U šest utakmica na kojima je nastupio ove sezone u "Kalču" postigao je četiri gola, od čega dva Laciju, uz jednu asistenciju.

Juventus u nedelju očekuje derbi sa Milanom na "San Siru" u nedelju od 20.45.

Inizia la settimana verso Milan-Juve ⚪️⚫️ pic.twitter.com/U2eU5W4HnN

— JuventusFC (@juventusfc) October 17, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.