KAKVA GLUPOST! Ronaldova sestra digla glas zbog meča sa Srbijom - SKANDALOZNA KRAĐA

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2021, 17:50

KAKVA GLUPOST! Ronaldova sestra digla glas zbog meča sa Srbijom - "SKANDALOZNA KRAĐA"

Nije lako podnela.

Utakmica Srbije i Portugala je završena 2:2, a Kristijano Ronaldo je nezadovoljan napustio teren pošto sudija nije priznao gol u 93. minutu.

Na putu do tunela, Ronaldo je napravio skandalozan potez i bacio kapitensku traku na teren stadiona "Rajko Mitić".

Ipak, u odbranu jednog od najboljih igrača današnjice je stala njegova sestra Katija Aveiro.

- Kristijano je nacionalni simbol i Portugal je doživeo skandaloznu krađu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - napisala je Katija na  društvenim mrežama gde često komentariše igre svoga brata.

Ona je potom detaljnije objasnila svoje reči.

- Njegov potez iz besa je nastao kada nam regularan gol nije priznat. Kristijano je to uradio jer je bio pun  besa. Uvek je branio svoju domovinu. Ipak, iako je bio zgrožen zbog onoga što se desilo, neki ljudi su na TV sebi dozvolili da kritikuju njegov odnos prema Portugalu. Kakva glupost - naglasila je Katija Aveiro.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda poznata ruska navijačica Julijana Tretjak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.