KAKO OVO ODBITI: Arapi poslali ponudu Stivenu Džerardu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 10:34

KAKO OVO ODBITI: Arapi poslali ponudu Stivenu Džerardu (FOTO)

Bez angažmana posle odlaska iz Aston Vile.

Engleski fudbalski trener Stiven Džerard izjavio je danas da neće preuzeti klub iz Saudijske Arabije, prenosi Bi-Bi-Si (BBC).

- Pozvan sam da razmotrim potencijalnu ponudu, što sam i uradio. Analizirao sam je prethodnih dana, ali kako sada stvari stoje, neću prihvatiti tu ponudu - rekao je Džerard.

Britanski mediji navode da je engleski trener pregovarao sa Al Etifakom. On je trenutno bez angažmana, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pošto je u oktobru prošle godine dobio otkaz u Aston Vili.

Steven Gerrard confirms that he recently turned down the opportunity to manage a Saudi Arabian club, following a visit 🇸🇦👔 pic.twitter.com/711TwOSb7m

— Sky Sports News (@SkySportsNews) June 20, 2023

Džerard (43) je igračku slavu stekao u Liverpulu, a za prvi tim ekipe sa Enfilda nastupao je 17 sezona. On je igračku karijeru završio 2016. godine u Los Anđeles Galaksiju.

Džerard je od 2018. do 2021. bio menadžer Rendžersa, a potom je 11 meseci bio na klupi Aston Vile.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.