KAKO LI ĆE SE SNAĆI: Stakleni Dembele želi u najgrublju ligu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Mar.2020, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKO LI ĆE SE SNAĆI: Stakleni Dembele želi u najgrublju ligu!

Zainteresovana dva velikana.

Arsenal i Liverpul su zainteresovani da dovedu krilnog igrača Barselone Usmana Dembelea. Procenena je da bi transfer mogao da iznosi nešto manje od 80 miliona evra, a sam igrač je rekao da je spreman da zaigra u Premijer ligi.

Veruje se da su Katalonci već našla njegovu zamenu u napadaču Intera Lautaru Martinezu. A šuška se i o mogućem transferu kapitena Arsenala Pjera Emerika Obamejanga, čiji ugovor ističe sledeće godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a čije obeštećenje je trenutno oko 55 miliona evra.

🗣️ RUMOUR: Arsenal and Liverpool are both reportedly interested in ending Ousmane Dembele's disappointing stay at Barcelona.

📰 SOURCE: Talksport#TransferNews #YNWA #AFC pic.twitter.com/ZWSgqBauCI

— Transfer Site (@TransferSite) March 28, 2020

Francuz je u 74 utakmice za Barselonu postigao samo 19 golova, uključujući i jedan u devet mečeva ove sezone, pre nego što je pokidao tetivu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.