KAKO HRVATI VIDE DEŠAVANJA U MADRIDU? Partizanovci su tukli Musu

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 12:29

KAKO HRVATI VIDE DEŠAVANJA U MADRIDU? "Partizanovci su tukli Musu"

Stavili to u prvi plan.

Velika tuča je obeležila završnicu druge utakmice između Reala i Partizana u četvrtfinalu Evrolige pri vođstvu crno-belih 95:80. Meč nije odigran do kraja, a ostalo je minut i 40 sekundi.

Utakmica je izazvala veliku pažnju u celoj Evropi, a hrvatski "Index" dao je sledeći naslov: "Partizanovci su mlatili Musu. Hezonja mu je krenuo da mu pomogne, ali tada se dogodio šok".

– U fajtu su učestvovali igrači oba tima, a krenulo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je naguravanjem. No ubrzo je eskaliralo u masovnu tuču. Džanan Musa, bosanska zvezda Reala, dobio je udarac od Pantera. Zatim je Musu s leđa na pod bacio Lesor. Hezonja je krenuo u zaštitu saigrača, te pokušao da udari Pantera – piše Index, koji je u prvi plan stavio upravo taj detalj.

Istini za volju, dodali su da se dogodio najgori napad u tuči, a to je momenat kada je Geršon Jabusele bacio na parket Dantea Eksuma i povredio ga.

Takođe, još jedan tekst objavio je pomenuti portal, o udarcu Ljulja nad Panterom sa sledećim naslovom:

"Kako je počeo haos? Prljavštinom Realove legende koja obožava srpske fanatike".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.