KAKO GA NIJE SRAMOTA? Ibrahimović žestoko ISPROZIVAO navijače Zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2020, 19:33

KAKO GA NIJE SRAMOTA? Ibrahimović žestoko ISPROZIVAO navijače Zvezde

Prebacio lopticu.

Nekadašnji golman zagrebačkog Dinama Miralem Ibrahimović trebalo je da bude akter čuvene neodigrane utakmice sa Crvenom zvezdom na Maksimiru, 13. maja 1990. godine.

- Izašli smo za zagrevanje, kao i uvek. Bili smo iza gola kod južne tribine. Bilo je to najneobičnije zagrevanje u karijeri. U jednom trenutku sam na golu, a ispred mene za navijačem trči policajac. Bilo je strašno, Delije su me gađale kamenjem, ali nisam osetio da me nešto pogodilo. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Najviše me bilo strah za suprugu i ćerku koje su bile na zapadnoj tribini. Više sam razmišljao o njima nego o sebi – rekao je Ibrahimović za hrvatski “24 sata”.

On je za režirani incident okrivio navijače beogradskog tima.

- Bilo je spasavaj se ko može. Ma videlo se odmah kad smo izašli na zagrevanje da situacija nije normalna. Pa policija je navijačima Crvene zvezde dopuštala da krenu s ekscesima. Kao da je bilo jasno da od fudbala taj dan neće biti ništa – zaključio je Ibrahimović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.